Kvällspressen...

Jag använder inte ordet hat ofta, ganska sällan faktiskt. Iaf med lite tanke bakom det. Visst kan jag klämma ur mig något i stil med "åh, vad jag hatar matte.", men inte hatar jag matte... Inte egentligen, tycker att det är tråkigt och ointressant. Jag kanske hatar att jag måste lära mig det, men det är en annan historia.

Ikväll dock, så hatar jag kvällspressen. Eller skvallerpressen kanske är ett bättre namn, för det är precis vad dom gör, skvallrar.
Råkade läsa på löpsedeln vid affärn ikväll att Tiger Woods visst hade setts med två lättklädda porrstjärnor... Jag blev helt shockad!

Sen när bryr jag mig det minsta om vad Tiger Woods gör på sin jävla FRITID??? Och vem gör det egentligen, människor utan liv? Fy FAN säger jag bara!

Och inte nog med att dom skriver skvaller, dom förvränger saker totalt hela tiden för att sälja lösnummer och tjäna mer pengar. Det skulle inte förvåna mig om det inne i tidningen står något i stil med: "Den kände golfspelaren syntes den 21 juli 1995 gå förbi en parkering där två lättklädda porrstjärnor råkade befinna sig.".

Mitt tips är att istället satsa på vettiga, intressanta och upplysande NYHETER!!!


Jag ska sträcka mig till att ge er ett löfte, och be er om en tjänst.

Jag lovar att, om jag blir känd, aldrig någonsin under några omständigheter ge en intervju till kvällspressen.
Om jag skulle göra det någon gång dock så ber jag er härmed: Skjut mig!! Fråga inte, förvarna mig inte. Bara skjut mig och hindra mig från att göra det igen.


Peace out.
/Micke

RSS 2.0